Full-service marketing

We ontwikkelen de vertaling van uw business naar (online)marketing. Enige voorwaarde is dus een duidelijke propositie. Eerst inhoud, dan promotie. We kunnen immers moeilijk van de daken roepen dat u eigenlijk niets te bieden heeft.

Wij streven naar een samenwerking gebaseerd op succes, tranparantie en integriteit. Met onze klanten, partners en anderen.

Ons team aan specialisten is gepassioneerd en vooral gemotiveerd om de juiste middelen te vinden voor uw uitdaging. We kunnen u 'full service' ondersteunen door een groot netwerk aan specialisten. De juiste persoon op de juiste klus. Het voordeel van 1 aanspreekpunt en het algehele project management blijft u behouden.  We helpen u te bouwen aan een sterke klantbinding en beleving om vervolgens dit klantenbestand verder uit te bouwen.

Door onze integrale aanpak houden we grip op het hoofddoel van uw onderneming. We stellen hierbij een degelijke strategie op en zetten de juiste middelen in om uw doelstelling(en) te behalen. De kracht van uw business vertalen wij naar de juiste inzet van online marketing. We gaan hierin verder dan enkel een campagne op te zetten. Door grondige analyse van de markt, de klantbehoefte en uw propositie brengen we uw bedrijf dichter bj uw klant!

8

Jaar in marketing

243

web analytics

89

email campaigns

1.141

first position

160

team members

196

SEO campaigns

+200 Klanten bediend

9.4 gemiddelde beoordeling

+200 trainingen verzorgd

Kopje koffie?

Onze visie

De kracht van uw business vertalen naar een online strategie. Wij leveren wat u nodig heeft. Niet waar u om vraagt!